Geschiktheid voor de Lol: Alternatieve Fitness Activiteiten Die Werken

Bent u één van die mensen die denken dat het verliezen van gewicht en het houden van fit moet worden gedaan op een strenge tempo en met een volledig competitieve ingesteldheid? Worstelt u met uw gewicht-verlies programma, omdat dit soort van denken? Ben je bijna ontdaan van je laatste ons hoop dat u ooit zult passen?

Als je net begin om te starten met uw fitness reis, of zelfs als je al van plan, maar een beetje gevoel opgebrand dan ben je misschien wel benaderen conditie verkeerde. Fit te worden moet u niet het gevoel alsof je in een boot camp. Het moet leuk zijn, en dat is waar geschiktheid voor leuk in beeld komt.

Veel mensen die te zwaar zijn, of zijn gezondheid en conditie problemen, zijn mogelijk niet geschikt voor hen die in-training in de fitnessruimte, die zeer streng zijn en vergen veel van de juiste techniek. In feite is de sportschool is niet alleen een aangename ervaring zijn voor sommige mensen. Levensstijl, zoals het werken in een kantooromgeving waar u niet in de gelegenheid zijn voor veel van de fysieke activiteit, kan het ook en eerlijk gezegd de uren die worden gewerkt zijn niet compatibel met lange sessies in de sportschool. Het goede nieuws is dat er zijn alternatieve fitness-opties beschikbaar.

Ten eerste, geschiktheid voor plezier is een gemakkelijke manier om weer in vorm te krijgen.

Gewoon omdat het leuk is maar dat betekent niet dat het niet werkt. Alternatieve fitness activiteiten zijn ver van de domme bel krullen die je normaal niet in de sportschool, denk kussen gevechten, sport, rotsklimmen, wandelen en de lijst gaat op en op. Ik hoor u zeggen dat niet geschiktheid moeten worden gestructureerd? In mijn mening alternatieve fitness hoeft niet te worden gestructureerd is, is het verder van gestructureerde, hoe beter, want dan zal het niet voelt als werk.

Hoe ga je even terug naar de geschiktheid voor de lol mentaliteit?

de vrouwen dansen

De beste plaats om te beginnen is om te vergeet niet uw jongere dagen. Er Was een sport die je genoten hebt van het spelen? Heb jij gek op dansen? Waar je een cheerleader één keer in je leven? Waarom ga je niet terug naar die activiteiten. Het spelen van een sport die je ooit liefhad kan worden het verst ding op je hoofd, als je huidige fitness-status is op de keerzijde. Maar als je gewoon aan de slag zult u versteld staan van de ondersteuning die je krijgt en dat is op zich zal u helpen een stap in de juiste richting en op de weg terug naar het herwinnen van uw conditie en gezondheid. U zult ook dat super voordeel van het verbranden van calorieën terwijl je speelt. Herinner me om geduldig te zijn met jezelf als je moeite in het begin, maar je zult uiteindelijk beginnen te voelen dat je beter in worden en voordat je het weet ben je weer de oude vorm. Het is nooit te laat om die eerste stap. U nodigt uw oude vrienden te spelen met u als extra stimulans en dan is het nog leuker, want het is een excuus voor een catch-up, of u kunt deelnemen aan een lokale club als niemand van je vrienden zijn nog steeds spelen. Er zijn veel leeftijd clubs die spelers welkom met of zonder ervaring. Ik weet dat het een feit is, ik ben nu 40 starten om serieus te overwegen om tot het voetbal in de lokale vrouwen team voor de eerste keer in mijn leven toe te voegen wat meer plezier in mijn fitness programma.

Het is hetzelfde met dansen.

Wanneer heb je voor het laatst op de dansvloer? De meeste vrouwen tegenwoordig de voorkeur aan het deelnemen aan fitness clubs bieden danslessen als onderdeel van hun geschiktheid voor leuke programma ‘ s. Er is een breed scala van dansen die je kunt kiezen, zoals buikdansen, paaldansen, en Latin dansen maar een paar te noemen. Jazz en Ballroom dansen zijn ook populaire keuzes. Dit is een geweldige manier om te leren van nieuwe vaardigheden en calorieën te verbranden op hetzelfde moment. http://oefeningverhalen.info

Andere fitness activiteiten zijn onder meer het spelen van Frisbee in het park, of leren hoe je moet zwemmen, fietsen, en zelfs het vervoeren van houtblokken met uw blote handen. Waarom niet? Het is een geweldige manier om u past.

Alles kan worden geschiktheid als we gewoon stoppen met denken van fitness in de traditionele zin van het woord en opent onze ogen uit naar alle mogelijkheden om ons heen. De beste plaats om te beginnen? Kijk maar eens door de ogen van een kind, niet neem jezelf serieus, lachen zet een stap in je stap voor stap en ga vanaf daar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *