TMJ-Oefeningen – Manieren om te Verlichten Uw TMJ Pijn

TMJTMJ, Temporomandibular joint stoornis, is een voorwaarde in de kaak gewrichten waardoor de pijn, zwelling, immobiliteit en andere symptomen die kunnen belemmeren in je kwaliteit en routine van het dagelijks leven. Indien onbehandeld, kan de aandoening zal verergeren en mogelijk zou kunnen leiden tot de noodzaak van reconstructieve chirurgie. Hoewel, er zijn veel verschillende oorzaken voor TMJ, de symptomen zijn dezelfde en beter gedefinieerd dan de oorzaken. De meest voorkomende symptomen van TMJ zijn zwelling op de zijkanten van het gezicht, kaak gewricht pijn, mobiliteit, problemen met de gewrichten, oorpijn en hoofdpijn.

De oorzaken van TMJ kon zijn voorzien van een mislukte tandheelkundige ingreep, gewone kaak bewegingen (zoals overmatig kauwgom kauwen of tandenknarsen) en kaak disfiguration of botverlies problemen. Enkele oorzaken zijn een eenvoudig vast te stellen met slechts een nacht bewaker om te stoppen met malen, terwijl andere oorzaken een operatie noodzakelijk zijn om te corrigeren de problemen met de kaken en aangrenzende gewrichten.

Er zijn een aantal home remedies die kunnen worden gebruikt voor het beheren van de pijn, niet te genezen of te corrigeren van de ziekte. Voor nauwkeurige behandeling van de ziekte moet u werken met een medische professional, maar TMJ oefeningen zijn aangetoond om te helpen met de pijn, ongemak en stijfheid geassocieerd met het belemmeren van het dagelijks leven van TMJ symptoom patiƫnten. TMJ oefeningen omvatten een reeks van bewegingen die het mogelijk maakt de kaak gewrichten los te maken en te strekken, terwijl het versterken van de spieren rond de gewrichten.

Er zijn een reeks van oefeningen die kunnen worden uitgevoerd om te helpen uw kaak spieren te ontspannen en het bevorderen van een gezonde kaak gezondheid. Een oefening bestaat uit het plaatsen van uw vuist onder je kin en het balanceren van het gewicht van uw kin op uw kaak, terwijl deze om te ontspannen.*Je moet in staat zijn om dit te doen zonder het te klikken. Dit is een isometrische oefening. Houd dit gedurende tien seconden ingedrukt en laat los en herhaal tien keer in totaal. Een andere oefening die kan worden gebruikt voor het verlichten van TMJ symptomen is door op je vuist tegen de ene kant van de kaak en het gebruik van de isometrische energie om te ontspannen van de kaak veel als in de eerste oefening. Het handhaven van een constante druk en hou deze positie tien seconden en laat dan los en herhaal tien keer net als hierboven. Overschakelen naar de andere zijkant van de bek en herhaal de oefening.

Er zijn andere TMJ oefeningen die zijn bekend om te werken, maar deze vermeld zijn de veiligste en het laagste niveau van het effect op uw kaak gewrichten en de spieren rondom hen. Ze zijn veilig en kan worden gebruikt om te helpen verlichten van pijn en ongemak, of om te voorkomen dat TMJ symptomen opduiken in de toekomst. Met deze oefeningen en een behandeling door uw arts kunt u op uw weg naar een TMJ symptoom-vrij leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *